Tai Chi & Qigong Academy

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary
Skærmbillede 2019-05-13 07.55.28

Tai Chi & Qigong Academy

Tai Chi & Qigong Academy er stedet, hvor du vil få adgang til en masse undervisning i Tai Chi og Qigong med Sifu Torben Rif - Torben har mere end 30 års erfaring med Kinesisk Kamp- og bevægelseskunst og er en af de førende undervisere indenfor Wudang Tai Chi Chuan i verden. Qigong har været en stor del af hans træning og undervisning i alle 30 år og via denne medlemsklub giver han dig adgang til hans viden.

Medlemsklubben er for alle uanset om du er begynder eller øvet - Du vil gennem måneder/år få adgang til flere undervisningsvideoer indenfor både Tai Chi og Qigong. Du bestemmer selv tempoet og hvad du vil arbejde med - desuden kan du jo altid gå tilbage til tidligere videoer, så længe du er medlem.


Tai Chi og Qigong Academy
har været en kanon hjælp for mig, da jeg ikke kan komme til træning hver eneste uge. Jeg har brugt videoerne, til at lære mere og er nu i gang med våbenserierne – videoerne er utroligt godt bygget op og meget pædagogiske.
Fantastisk redskab.

Henrik Jensen


Var i tvivl om det var noget for mig, men er blevet positivt overrasket. Som nybegynder er det været helt fantastisk at jeg hele tiden, kan finde svar på mine spørgsmål, når jeg er i tvivl der hjemme. Jeg behøver ikke vente til næste træning med at lære mere, Torbens videoer er så nemme at følge – det er som om han står foran mig.

Ingelise Mortensen


Du kan til enhver tid stoppe dit medlemskab.


DKK 60
Due today DKK 60
renews monthly

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.